Fietsexamen groep 8

Geplaatst op woensdag 20 mei 2015

Maandag 18 mei 2015 was De Brink de eerste school die van start ging bij het fietsexamen. De wethouder was aanwezig om de groep even toe te spreken, de kinderen succes te wensen en de eerste kinderen uit de rij van start te laten gaan. Iedereen had al eerder het theorie examen gehaald, maar toch was dit nog weer extra spannend. “Zou ik niks vergeten, zou ik de weg niet kwijt raken, ga ik het wel halen”, dit spookte door alle koppies. En ondanks alle goede voorbereidingen, alle goede inzet en de aanwezigheid van de wethouder ging het toch niet helemaal goed. Eén kind kreeg pech: ketting eraf! Eén kind was ziek en voelde zich echt niet lekker. Eén kind met gebroken arm kon niet mee doen. Eén kind maakte op een kruising net te veel foutjes en één kind haalde een stommiteit uit. Uiteindelijk leverde dit 11 geslaagde kinderen op.

En een artikel in de Flevopost en foto’s op de site van de Flevopost!

IMG-20150520-WA00002

fiets 4 fiets 1