Schoolreis groep 7/8

Geplaatst op dinsdag 2 juni 2015

Dinsdag 2 juni was het dan eindelijk tijd dat ook groep 7/8 op schoolreisje ging.
Op naar de Challenge Run in Heino. Een sportief schoolreisje met voor elk kind nieuwe uitdagingen.
Het weer was wat grauw en grijs, maar gelukkig is het wel de hele dag droog gebleven. Daardoor waren alle onderdelen op het Challenge parcours goed te doen. Vooral het hoogte parcours was voor de meeste kinderen een enorme uitdaging. Daar waar het op de grond nog een makkie leek, bleek het eenmaal boven op het platform én als het hekje voor de start open ging, toch eigenlijk heeeel erg eng. Toch zijn er heel wat kinderen die het gedurfd hebben om het parcours te doen. Heel stoer! Knap hoor! Na een dag vol activiteiten en uitdagingen, gingen we eind van de middag nog even ontspannen zwemmen, voordat we weer in de bus naar school gingen.
Op school stond een erg lekker buffet klaar en met een volle buik (en toch ook wel een beetje moe van de dag) hebben we nog even heerlijk rustig naar een leuke film gekeken.
Al met al weer een succesvolle dag!

Geïnteresseerd in meer foto’s……bekijk het fotoalbum!