Afscheid van juf Angela

Geplaatst op donderdag 15 oktober 2015

Donderdag 15 oktober 2015 hebben de kinderen van De Brink afscheid genomen van juf Angela.
Juf Angela heeft 15 jaar op De Brink gewerkt. Dit heeft ze altijd met veel plezier en veel enthousiasme gedaan. Vele kinderen hebben bij haar in de klas gezeten. Maar nu is juf Angela met pensioen. Ze gaat nu genieten van haar rust en de vrijheid om allerlei leuke dingen te doen. Maar voor die tijd werd ze natuurlijk even door alle kinderen in het zonnetje gezet met een mooi lied, een optreden samen met “de vuilnismannen” en de nodige cadeautjes.

Lied:
muziek: K3 Alle kleuren
tekst: Juf Nel

Een fijne juffrouw voor groep 4 tot 6
Maar ook in 1 en 2 gaf zij nog even les
En altijd deed ze dat met veel plezier
Maar nu na zoveel jaren, ja nu stopt het hier
Met pensioen, met pensioen, ja nu lekker leuke dingen doen

Angela 01