Koningsspelen

Geplaatst op vrijdag 22 april 2016

K2

Vandaag waren voor de vierde keer de Koningsspelen. Natuurlijk doen wij op De Brink ook gezellig mee. De kinderen komen allemaal in vrolijk oranje naar school. In optocht lopen we dan naar de gymzaal waar meester Sander samen met zijn collega meester Leon én de sportgroep van De Steiger een geweldig sportcircuit voor ons heeft klaar staan. Alle kinderen, van groot tot klein, kunnen zich daar heerlijk uitleven en lekker sportief bezig zijn! Als het sportieve deel van de Koningsspelen erop zit, lopen we weer in optocht terug naar school. Dan volgt het gezonde deel van de Koningsspelen: een heerlijke, gezonde lunch voor iedereen! Na al dat bewegen gaat dat er goed in.
Ook deze vierde keer was weer een succes!

03 25

Voor meer foto’s –> bekijk het foto album!