De Brink komt in Zapp Sport!!!

Geplaatst op woensdag 7 september 2016

De Brink komt op TV.
Wij zijn benaderd door Zapp Sport met het verzoek een aantal sportieve kinderen (jongens en meisjes) te leveren  uit groep 7/8 voor een opname van Zappsport.

Op vrijdag 9 september 2016 is het zover! Dan zijn  de opnames.
Het programma bestaat uit drie onderdelen:
Het eerste gedeelte vindt plaats op school. De school wordt  ’s ochtends bezocht door Ron Boszhard en Naomi van As, op zoek naar een aantal kinderen (3 jongens en 3 meiden) uit groep 7/8 om een sport te gaan beoefenen.
Opnames van dit deel zullen zijn bij de grote gymzaal!
Alle ouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom om, met spandoeken en al, te komen kijken!

Het middaggedeelte vindt plaats op een (nog geheime) locatie waar een (nog geheime) sport wordt gespeeld. Daar beginnen de 6 uitgekozen kinderen met een training .

NA de training is de battle tussen de meiden en de jongens en daar zal de rest van de groep bij aanwezig zijn! Ook hier zijn ouders etc. van harte welkom!

Spannend!!!!!