De Brink in Zappsport op 17 september!

Geplaatst op zondag 11 september 2016

De Brink komt op TV.
Vrijdag zijn de opnames gemaakt met groep 7/8 van De Brink voor Zappsport.
De eerste opnames waren op school, waarbij de hele school aanwezig was.

03 06

09 10
Het tweede deel is opgenomen bij de grote gymzaal. Daar heeft groep 7/8 meegedaan aan selectie wedstrijden. Drie jongens en drie meiden bleven uiteindelijk over om mee te doen aan de toen nog “geheime”sport! Dat was heel spannend. Zes kinderen waren natuurlijk super blij, anderen enigszins teleurgesteld omdat ze niet door waren. Maar dat wisten we van te voren, dus al gauw kon iedereen gelukkig weer lachen.

11 14

De sport was………………………KARTEN! Super stoer!
Dus in de middag op naar kartcentrum Lelystad. Daar werd het derde deel opgenomen.
De meiden en de jongens kregen eerst kartles van twee echte instructeurs en daarna was de battle tussen de jongens met coach Ron Boszhard en de meiden met coach Naomi van As. Alle kinderen van groep 7/8 én van groep 5/6  waren daarbij aanwezig. Ook veel ouders waren van de partij. Echt super leuk en super spannend!

21 24

31 30

35 32

De kinderen hebben een enorm leuke dag gehad én geleerd wat er allemaal bij komt kijken om een opname voor een programma te maken. Een hele dag filmen, veel wachten, af en toe iets opnieuw doen en dat allemaal voor een programma van 20 minuten!

Zaterdag 17 september komt De Brink dus op TV in Zappsport!
Wij zijn heel benieuwd hoe het geworden is? U ook? Kijken hoor!

Binnenkort (als alles verzameld is) vindt u ook een foto album hier op de site.