Koningsspelen 2017

Geplaatst op vrijdag 21 april 2017

Vrijdag 21 april waren weer de Koningsspelen. Dit keer alweer voor de vijfde keer. Natuurlijk doen wij op De Brink ook gezellig mee. We zijn de dag begonnen met alle kinderen in het oranje welkom te heten. Wat ziet alles er fleurig en vrolijk uit zo!
Daarna zijn we in lange optocht naar de grote gymzaal gewandeld. Groot en klein hand in hand.

In de gymzaal had meester Sander weer samen met zijn collega’s van de Steiger en kinderen van De Steiger een geweldig sportcircuit voor ons klaar gezet. Alle kinderen, van groot tot klein, kunnen zich daar heerlijk uitleven en lekker sportief bezig zijn!

Als het sportieve deel van de Koningsspelen erop zit, lopen we weer in optocht terug naar school. Dan volgt het gezonde deel van de Koningsspelen: een heerlijke, gezonde lunch voor iedereen! Na al dat bewegen gaat dat er goed in.