Plusklas

De Plusklas is voor een bepaalde groep getalenteerde kinderen van de groepen 5, 6 en 7. Het is de bedoeling om de taalontwikkeling te vergroten en de kinderen te stimuleren om kennis te maken met de wereld om hen heen. Dit gebeurt op maandagmiddag van 15.30 uur tot 17.30 uur. Onder leiding van juf Rianne Post gaan de kinderen aan de gang met allerlei leuke, leerzame thema’s.

Schooljaar 2018-2019:

Bij plustijd zijn we al weer een aantal lessen bezig om elkaar goed te leren kennen en een echte groep te worden. We hebben nagedacht over hoe we allemaal fantastische klasgenoten voor elkaar kunnen zijn en wat daarvoor nodig is. Op die manier maken we een goede start om veel te kunnen doen en leren met elkaar waarbij we ons allemaal ook prettig voelen bij plustijd.

We hebben al veel samen gewerkt en oefeningen en spelletjes met elkaar gedaan. Ook hebben we de voorkant van onze map versierd.

We gaan nu beginnen met het thema van dit jaar; ruimtelijk. Nog best een moeilijk woord, maar wat het betekent en waar het allemaal mee te maken heeft gaan we snel onderzoeken in de les. De volgende keer horen jullie daar meer over!

Juf Rianne

Plusklas weer van start! Yes!

De plustijd lessen zijn weer begonnen! De nieuwe kinderen en hun ouders hebben een contract getekend waarmee zij aangeven zich volledig in te gaan zetten dit jaar bij plustijd. Er is weer een groepje kinderen, komend uit de groepen 5, 6 en 7 die dit jaar het geluk hebben mee te mogen doen aan dit speciale project. Een jaar lang zullen we allerlei opdrachten gaan doen rondom een thema waarbij de verschillende leerdoelen en de verschillende vakken op een speelse manier terug gaan komen. Wat het thema van dit jaar is blijft nog even geheim. In les 4 gaan we daarmee starten. De eerst drie lessen gebruiken we om elkaar goed te leren kennen, afspraken te maken en te zorgen dat we alles gereed hebben om veel te kunnen gaan leren.

We houden jullie op de hoogte van wat we allemaal doen. Tot snel!

Juf Rianne

Schooljaar 2017-2018:

Certificaat uitreiking 2017-2018:

Maandag 9 juli was alweer de laatste bijeenkomst van de Plusklas.
Alle kinderen hebben hun certificaat van juf Rianne in ontvangst mogen nemen.
Er is dit schooljaar hard gewerkt, veel geleerd. Ook de ouders hebben dit jaar weer laten zien dat zij de ondersteuning van hun kind heel belangrijk vinden. Zij stonden er als er op hen gerekend werd.
Kortom een prima jaar! Juf Rianne, meester Marnix, kinderen en ouders bedankt!

Schooljaar 2016-2017

Schooljaar 2015-2016: