Verteltassenproject

Basisschool De Brink én peuterspeelzaal De Kiekeboe werken samen aan het verteltassenproject. Een VERTELTAS is een prachtige, zelfgemaakte tas met daarin een voorleesboekje, spelletjes, knuffeltjes of speelgoed en allerlei zaken rondom het boek. Al deze mooie materialen zijn bedoeld om de taal van kinderen te stimuleren en om kinderen plezier te geven bij het (voor)lezen van boeken.

De tassen zullen op school en op de speelzaal ingezet gaan worden, maar als er genoeg tassen zijn, zullen ze ook uitgeleend gaan worden, zodat u thuis samen met uw kind kunt lezen en spelen.

Om de week op dinsdagochtend is er een enthousiaste groep ouders bezig met het maken van deze verteltassen. Een nuttige, maar voor de ouders ook een heel gezellige ochtend. Heeft u ook interesse? Wilt u ook graag meedoen? Dat kan/mag altijd! Kom gerust langs of vraag even bij de leerkracht.

01 02 03

Op vrijdag 4 november 2016 is burgemeester Ina Adema zelfs een kijkje wezen nemen. Onze Verteltassen groep onder leiding van Djoeke heeft vol trots laten zien wat er allemaal al gemaakt is!

x4 x3

x6 x5