Eindfeest 2018-2019

De laatste maandag van het schooljaar is het eindfeest op De Brink. Zo ook vandaag, 8 juli 2019. Elk jaar ongeveer dezelfde onderdelen, maar toch elk jaar weer anders. Maar wel elk jaar leuk en een succes.
De kinderen van de onderbouw gingen in de ochtend naar Schateiland. Altijd leuk, altijd gezellig. Kijk maar naar al die stralende gezichten!

De bovenbouw had zoals altijd het jaarlijkse pannavoetbal. Een leuk toernooi, met kansen voor iedereen!

De winnaars, nummers 1, 2 en 3:

In de middag hadden we “De Brink’s got talent!”  Veel kinderen hebben op het toneel hun talenten kunnen laten zien! Een leuke show, waarbij iedereen gezellig mee deed. Super gezellig!

De winnaar……… :

Ook heeft meester Sander weer bekend gemaakt wie dit schooljaar de sporter van het jaar van De Brink is geworden. En dat is…………………………..

Tot slot, lekker buiten,  een hapje, een drankje, geweldige ouders met leuke activiteiten, een goed gesprek, een swingende brassband  en veel vrolijkheid om het goede schooljaar mee te eindigen.

Tot volgend schooljaar!!!!!