Ik, lekker fit!

Ook dit schooljaar doen we weer mee met “Ik lekker fit”.

Lipdub Ik lekker fit

De Brink…een “Ik, lekker fit school”.

ik lekker fit

Nadat we een jaar hebben mee gedaan met de schoolfruit-actie, hebben wij op De Brink fruitdagen. Dit zijn de dinsdag en de donderdag. Op deze dagen willen wij graag dat de kinderen voor de ochtend pauze iets van fruit/groente mee brengen.
Hiermee willen we het belang van het eten van groenten en fruit onder de aandacht brengen bij kinderen en ouders.

Daarnaast mogen de kinderen nog iets te drinken meebrengen en voor hele erge honger nog iets van een boterham. Geeft u iets verantwoords mee? Dus met niet zo veel suiker. Frisdranken/flesjes met prik mogen niet. Op dinsdag én donderdag willen we geen koekjes meer!!!! En ook op de andere dagen willen wij bij voorkeur een gezonde, verantwoorde pauzehap.

Gezond trakteren

Bij een gezonde, fitte leefstijl hoort natuurlijk ook gezond trakteren! Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Kijkt u eens op internet! Daar staan zoveel gezonde traktaties!
De volgende traktaties zijn gemaakt door “onze” ouders! Top, hoor!

tractatie 2 tractatie 3