Kinderboekenweek 2017-2018

Kinderboekenweek 2017

Thema: Gruwelijk eng!

Ook dit jaar hebben we op De Brink natuurlijk weer aandacht besteed aan de kinderboekenweek. Altijd weer een leuk thema om met kinderboeken bezig te zijn. Veel lezen, schrijven, werken over het thema “Gruwelijk eng”

De boekenweek is met een leuke, spookachtige bijeenkomst geopend, waarbij ook de heksen niet ontbraken!

Bij de start van de Kinderboekenweek zijn wij op De Brink ook gestart met een zwerfboekenkastje voor kinderen. Dit is een plek waar je je eigen boek kunt brengen (omdat je het uit hebt én niet meer wilt hebben), maar waar je ook een ander boek mee kunt nemen!
Dus heeft u nog een kinderboek over dat u zou willen schenken, geef het dan aan de leerkracht van uw kind. Alvast bedankt!!