Kinderboekenweek 2019-2020

Kinderboekenweek 2019

Thema: Reizen!

Ook dit jaar hebben we op De Brink natuurlijk weer aandacht besteed aan de kinderboekenweek. Altijd weer een leuk thema om met kinderboeken bezig te zijn. Veel lezen, schrijven, werken over het thema “Reizen”

De kinderboekenweek hebben we geopend met een leuke voorstelling over een boekenbus!

Later in de week werden de jongere kinderen lekker voorgelezen door de oudere kinderen.
Dit op een heel lekker plekje in de school. Geweldig!

Op De Brink hebben wij ook een zwerfboekenkastje voor kinderen. Dit is een plek waar je je eigen boek kunt brengen (omdat je het uit hebt én niet meer wilt hebben), maar waar je ook een ander boek mee kunt nemen! Handig als je eens een boekbespreking moet doen!
Kom vooral eens een kijkje nemen! Het kastje staat in de centrale hal bij de ingang van de bovenbouw.